Головна Новини Суспільство події Що відбувалося на борту літака з українцями, оприлюднене відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Що відбувалося на борту літака з українцями, оприлюднене відео

Стало відомо, що було на борту літака з українцями, яких евакуювали з Уханя

20 лютого 2020, 11:35 comments3636
Поділіться публікацією:
Що відбувалося на борту літака з українцями, оприлюднене відео

У мережі Telegram-канал  "Блог молодого журналіста" оприлюднив відео з борту літака, на якому були громадяни з китайського Уханя.

На відео люди в захисних костюмах роздають евакуйованим коробки: можливо, з їжею або засобами захисту. Всі пасажири літака знаходяться в захисних масках.

Як повідомляло видання "Коментарі", 20 лютого в міжнародному аеропорту "Бориспіль" під Києвом приземлився літак рейсу PQ7302, який евакуював українців та іноземців з епіцентру коронавирусной інфекції китайського міста Ухань.

Літак сів в 9:39. Це підтверджують і дані з онлайн-табло аеропорту: літак рейсу PQ7302 прибув в 9:38 у термінал Всі необхідні процедури забезпечує Міністерство охорони здоров'я і співробітники ДСНС.

Спеціальним транспортом ДСНС України у супроводі і під охороною поліції українці та громадяни інших держав, будуть доставлені на територію медичного центру Національної гвардії України "Нові Санжари" в Полтавській області", — йдеться в повідомленні.

Протягом двох тижнів вони будуть знаходитися в обсервації із забезпеченням суворого режиму санітарного епідеміологічного контролю і безпеки. В даний момент, за інформацією МВС, загрози здоров'ю громадян відсутні, спільно з Моз проводяться активні профілактичні заходи.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!