Головна Новини Суспільство події Стало відомо, жителі яких областей України були евакуйовані з Уханя
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, жителі яких областей України були евакуйовані з Уханя

В МВС України розповіли, представники яких областей сьогодні повернулися з Уханя

20 лютого 2020, 16:27 comments3804
Поділіться публікацією:
Стало відомо, жителі яких областей України були евакуйовані з Уханя

Сьогодні в Україну повернулися жителі 15 областей, евакуйовані через епідемію коронавірусу із Уханя. Про це передає "РБК Україна", посилаючись на спікера Міністерства внутрішніх справ Артема Шевченко.

Так, у МВС перерахували всі регіони, які представляють евакуйовані: Полтавська, Харківська, Миколаївська, Кіровоградська, Львівська, Волинська, Дніпропетровська, Вінницька, Хмельницька, Донецька, Житомирська, Запорізька, Закарпатська та Одеська області. Зокрема, на рідну землі прилетіли жителі Маріуполя, Кривого Рогу та Києва.

Нагадаємо, евакуйовані з Уханя українці вже попрямували з Харкова у Полтавську область. Відео на місці подій зняв наш кореспондент.

Раніше портал "Коментарі" написав, що доктор Комаровський емоційно висловився про "гостинність" українців: "Люди, що ви творите!". Наприклад, під Полтавою протестують через евакуацію українців з Уханя в село Нові Санжари. Поліція за допомогою військової техніки намагалася прибрати авто, які заблокували траси.

"Коронавірус не літає, а передається при тісному контакті з реально хворою людиною! Ніякої загрози нікому не відбувається", — ще раз підкреслив лікар.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!