Головна Новини Суспільство події Аваков про ситуацію в Нових Санжарах: "Не потрібно бути худобою, потрібно бути людиною"
commentss НОВИНИ Всі новини

Аваков про ситуацію в Нових Санжарах: "Не потрібно бути худобою, потрібно бути людиною"

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков відреагував на ситуацію в Нових Санжарах

20 лютого 2020, 23:47 comments3358
Поділіться публікацією:
Аваков про ситуацію в Нових Санжарах: "Не потрібно бути худобою, потрібно бути людиною"

Міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков відреагував на сутички в місті Нові Санжари. Про це пише BBC News Ukrainian.

"Не потрібно бути худобою, а потрібно бути людиною. Спочатку допоможи людині, яка впала, а потім думай про себе", – зазначив Аваков.

Крім того, він висловив стурбованість ситуацією, що склалася. Також Аваков сказав, що співробітники МВС протягом 14 днів карантину стежитимуть за порядком.

Раніше "Коментарі" писали, що Національна поліція України почала два кримінальні провадження за фактом заворушень у Нових Санжарах Полтавської області, куди привезли евакуйованих з китайського міста Ухань українців. 

Також ми писали про те, що головною темою дня 20 лютого в Україні стала евакуація 48 українців, яким вдалося покинути китайське місто Ухань, в якому зафіксовано спалах смертельно небезпечного коронавірусу, і повернутися на батьківщину. Втім, прийом деяких земляків привітним не назвеш. Коли з'явилася інформація про те, що "уханьців" поселять на карантин на базі відпочинку в Харківській області, хвиля паніки прокотилася по цьому регіону. Інформація виявилася неправдивою: послідувала відповідь Міноборони про те, що всіх прибулих відправлять в ізоляцію в санаторій МВС в Нових Санжарах Полтавської області. Після події більше нагадують бойовик, ніж гуманну реакцію суспільства: жителі селища влаштували масовий протест, палили шини і погрожували військовим, які, в свою чергу, пригнали бронетехніку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!