Головна Новини Суспільство події Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі
commentss НОВИНИ Всі новини

Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі

Учасники акції створили несанкціоновані барикади і кидали в правоохоронців каміння, зазначили в Нацполіції

21 лютого 2020, 06:35 comments2897
Поділіться публікацією:
Протести в Нових Санжарах: затриманим загрожує до восьми років позбавлення волі

Затриманим у Нових Санжарах загрожує до восьми років позбавлення свободи. Про це 20 лютого повідомив спікер Нацполіції  Полтавській області Юрій Сулаєв, передає РБК-Україна.

"Доставили їх в територіальний підрозділ поліції частково. Можливо, в сусідні підрозділи. Дивлячись на те, які злочини здійснювали. Тому що останні − це тяжкі злочини. Це стаття 294 КК − масові заворушення. Там санкція статті передбачає від п'яти до восьми років позбавлення волі. Та частина 2 статті 345 КК україни − нанесення ушкоджень працівникові працівникові правоохоронного органу (санкція статті до п'яти років позбавлення свободи − ред.). Це серйозні статті", − зазначив Сулаєв.

Як повідомляло видання "Коментарі", впро час акцій протесту в Нових Санжарах постраждала одна місцева жителька. Про це заявив глава Нацполіції Ігор Клименко. За словами Клименка, постраждалу штовхнула натовп людей. "Нам тільки відомо, що погано стало одній місцевій жительці. Вона абсолютно жива, просто вона впала. А сам натовп людей її трохи штовхнула", — заявив Клименко. Раніше повідомлялося, що поліція в Нових Санжарах за день затримала 24 учасника акції протесту.

 У зв'язку з масовими протестами, які відбуваються в Нових Санжарах Полтавської області, куди привезли евакуйованих з Уханя українських громадян, центр "Миротворець" засудив призвідників і учасників, заявивши, що імена кожного з них будуть занесені в їх базу "ворогів державності"."Суспільство має знати їх в обличчя. Просимо ЗМІ приєднатися до виявлення тих, хто цілеспрямовано підбурює людей до зкоення цього злочину", — вказали в прес-центрі. Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що евакуація цілком здорових громадян України з провінції Китаю, де зафіксована епідемія короновируса, стала безпрецедентною подією за рівнем забезпечення заходів безпеки та протистояння місцевих жителів щодо власних співгромадян.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.rbc.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!