Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди: коли в Україну повернеться сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди: коли в Україну повернеться сніг

Згідно з прогнозом синоптиків, сьогодні сонячно буде лише в трьох областях України

27 лютого 2020, 06:00 comments4701
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди: коли в Україну повернеться сніг

Сьогодні практично у всіх областях очікується хмарна дощова погода. Як розповіли в Українському гідрометцентрі, сонячно буде лише в трьох областях: Запорізькій, Луганській та Донецькій. В інших же будуть опади, однак температуру можна назвати воістину весняною (дивися ілюстрацію).

Так, максимум цього дня очікується в Сімферополі та Херсоні, де повітря прогріється до 15-ти тепла. На градус менше прогнозують в Одесі, Миколаєві, Запоріжжі, Харкові, Дніпропетровську та Донецьку. Тим часом, у столиці повітря прогріється лише до 7-ми тепла, як і в Житомирі, Чернігові та Львові. У західних областях стовпчики термометрів коливатимуться від +5 до +8 градусів.

Весь тиждень температура буде коливатися в середньому від 4 до 6 градусів тепла, а пориви вітру досягнуть 12 метрів в секунду. Завтра вдень вигляне сонце, на зміну якому в п'ятницю прийде сніг з дощем.

picture

Як раніше повідомляли "Коментарі", у понеділок в Україні розбушувався ураган "Юлія", і рятувальники заявили про штормове попередження. Вже вранці в столиці злива викрила всі недоліки каналізації. Як передають користувачі соцмереж, в деяких районах сталися затоплення, через що утворилися тягучки в русі авто. Так, повністю затопило вулицю Володимира Брожка, а поблизу станції "Сирець" прямо біля дороги утворився "гейзер" із стічних вод. Тим часом сильний вітер в Миколаєві буквально підірвав пішохідний міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!