Головна Новини Суспільство події На Донбасі на два тижні закриють пункти пропуску
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донбасі на два тижні закриють пункти пропуску

Жителям окупованого Донбасу продовжили термін верифікації в органах соцзахисту з-за карантину

15 березня 2020, 14:38 comments4097
Поділіться публікацією:
На Донбасі на два тижні закриють пункти пропуску

Контрольні пункти в'їзду-виїзду на Донбасі закривають на два тижні, починаючи з 16 березня. Про це йдеться в повідомленні Луганської обласної державної адміністрації.

На підконтрольну української влади територію країни будуть пропускати лише людей, які мають постійну реєстрацію на підконтрольній території Україні. На тимчасово окуповані території будуть пропускати людей, які там проживають.

Крім того, для людей, які повинні були пройти верифікацію в органах соціального захисту в цей період, строк верифікації продовжать, а соціальні і пенсійні виплати будуть нараховуватися в строк.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні на час карантину, до 3 квітня, будуть закриті 94 пункту пропуску та контролю через державний кордон. Крім того, у 49 залишилися відкритими пунктах тимчасово припиняється пішохідне сполучення. Також повідомляється, що з 17 березня прикордонні КПП припинять роботу для міжнародних пасажирських перевезень.

Також ми писали, що Україна для протидії поширення коронавирусной інфекції ввела протиепідеміологічні заходи, зокрема, вирішено припинити авіасполучення з 17 березня. Однак в уряді передбачають можливість повернутися після цього терміну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!