Головна Новини Суспільство події В Україні зафіксована третя жертва коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні зафіксована третя жертва коронавірусу

Жертвою коронавірусу стала жінка в Івано-Франківську

19 березня 2020, 20:53 comments4226
Поділіться публікацією:
В Україні зафіксована третя жертва коронавірусу

В Івано-Франківську сьогодні, 19 березня, померла інфікована коронавірусом жінка. Про це повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я України.

Наголошується що, жінка довгий час займалася самолікуванням і занадто пізно звернулася за медичною допомогою. Вона померла через добу після госпіталізації, до отримання результатів тесту на COVID-19.

Також у МОЗ закликають при перших симптомах респіраторних захворювань обов'язково зателефонувати своєму сімейному лікареві, залишатися вдома. Також варто пам'ятати, що самоізоляція є найдієвішим способом убезпечити себе від інфікування.

Раніше "Коментарі" писали, що згідно з результатами досліджень вірусологічної референс — лабораторії Центру громадського здоров'я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID — 19. Ще 4 випадки зараження коронавірусом виявлені за результатами досліджень регіональних лабораторій.

Також ми писали, що мер Житомира Сергій Сухомлин розповів про перший підтверджений випадок коронавірусу у своєму місті. За словами градоначальника, який звернувся до людей через відео, Covid-19 виявили в крові 56-річного чоловіка, який недавно прилетів з Австрії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!