Головна Новини Суспільство події У Києві з'явиться можливість перевіритися на коронавірус вдома
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві з'явиться можливість перевіритися на коронавірус вдома

Щоб пройти діагностування на коронавірус будинку, потрібно зв'язатися з сімейним лікарем

20 березня 2020, 13:55 comments2323
Поділіться публікацією:
У Києві з'явиться можливість перевіритися на коронавірус вдома

У Києві медичні працівники зможуть проводити діагностування на коронавірус вдома у пацієнтів. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяви міського голови столиці Віталія Кличка.

Київський градоначальник зазначив, що медики вже отримали швидкі тести для проведення діагностики пацієнтів на дому. Щоб пройти тестування на коронавірус вдома людям необхідно буде лише зв'язатися зі своїм сімейним лікарем.

Крім того, Кличко повідомив, що на сьогоднішній день Київ отримав 62 тис. медичних масок, і ще 200 тис. мають привезти в місто найближчим часом. Частина масок пошиють в Україні, частина обіцяють надати представники бізнесу і ще частина влада розраховує отримати від міжнародних організацій.

Раніше "Коментарі" писали, що прогнози економістів щодо "життя після карантину" в Україні вкрай невтішні – під ударом опиняться як найпотужніші ніші вітчизняної економіки, так і весь дрібний бізнес. Тим не менш, деякі галузі можуть значно піднятися на карантині.

Нагадаємо, карантин в Україні можуть продовжити. При цьому він може стати ще жорсткіше, заявив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!