Головна Новини Суспільство події У Києві з 23 березня обмежать рух громадського транспорту
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві з 23 березня обмежать рух громадського транспорту

Їздити у громадському транспорті в столиці можна буде тільки за спеціальними перепустками

21 березня 2020, 14:27 comments4573
Поділіться публікацією:
У Києві з 23 березня обмежать рух громадського транспорту

З понеділка, 23 березня, громадський транспорт в Києві буде перевозити виключно тих пасажирів, які їдуть на роботу на підприємства, які забезпечують критично важливі сфери життя столиці. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.

Мова йде про медичних працівників, рятувальників, правоохоронців, працівників сфери ЖКГ, співробітників продуктових магазинів і аптек, а також стратегічних об'єктів.

Кличко заявив, що для них будуть розроблені спеціальні маршрути громадського транспорту. Їздити в транспорті вони зможуть лише при наявності спеціальної перепустки, які можна отримати на підприємствах.

Раніше "Коментарі" писали, що в Україні станом на вечір п'ятниці, 20 березня, підтверджений 41 випадок зараження COVID — 19. Кількість летальних випадків не збільшилася і зараз в Україні налічується три жертви коронавірусу.

Нагадаємо, станом на ранок 21 березня по всьому світу діагностували 277 049 випадків зараження вірусом COVID-19. Захворювання вже забрало життя 11 421 чоловік. Офіційні дані також свідчать про одужання 91 981 особи.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!