Головна Новини Суспільство події Сьогодні в Україні й усьому світі відзначатиметься Година Землі: о котрій слід погасити світло
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні в Україні й усьому світі відзначатиметься Година Землі: о котрій слід погасити світло

Всі охочі у всьому світі сьогодні ввечері можуть відзначити Міжнародну годину Землі

28 березня 2020, 18:20 comments5787
Поділіться публікацією:
Сьогодні в Україні й усьому світі відзначатиметься Година Землі: о котрій слід погасити світло

Сьогодні, 28 березня, Україна зможе приєднатися до Міжнародної години Землі. Акція триватиме з 20:30 до 21:30 у всіх країнах, згідно з місцевим часом.

Так, українці теж можуть цю годину сьогодні ввечері присвятити Землі: вимкнути світло вдома або ж в офісі. Як йдеться на сайті організаторів акції, Всесвітнього фонду природи WWF в Австралії, у цьому році Година Землі пройде під девізом "Природа має значення".

Ця акція покликана підтримати екологію і зберегти біологічну різноманітність на планеті. Так, одночасне вимкнення світла є символічним, а не способом заощадити електроенергію. Додамо, що Годину Землі щорічно відзначають з 2007 року, намагаючись таким чином привернути увагу до проблем кліматичних змін.

Нагадаємо, наш портал опублікував добірку ТОП-5 науково-популярних фільмів про нашу планету.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сьогодні вночі в Україні перейдуть на літній час. Тому поспати жителям України доведеться на годину менше, зате буде можливість працювати довше при денному світлі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!