Головна Новини Суспільство події Ще 129 випадків коронавірусу в Україні: сьогоднішні дані МОЗ
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще 129 випадків коронавірусу в Україні: сьогоднішні дані МОЗ

На сьогодні в Україні зафіксовано 1225 випадків коронавірусного захворювання

4 квітня 2020, 22:21 comments7051
Поділіться публікацією:
Ще 129 випадків коронавірусу в Україні: сьогоднішні дані МОЗ

В Україні сьогодні ще у 125 людей підтвердився діагноз COVID-19. Про це повідомляється в Telegram-каналі Міністерства охорони здоров'я України "Коронавірус_інфо".

Так, в нашій країні станом на 22:00 4 квітня зафіксовано лабораторно 1225 підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. На даний момент в Україні сталося 32 летальних результати у зв'язку з інфікуванням COVID-19. Зазначимо, що 25 осіб вже виписані з лікарень, адже повторне лабораторне дослідження не виявило вірусу в організмі пацієнтів.

Нагадаємо, о 10:00 було відомо про 1096 випадках інфікування коронавірусною інфекцією COVID-19. Померлих було 28 осіб, а видужали – 23.

Крім офіційно підтверджених випадків захворювання коронавірусом, на сьогоднішній день також надійшло 636 повідомлень про підозру зараження захворюванням. Кількість зареєстрованих повідомлень про підозру на COVID-19 вже досягло 5040.

Крім того, "Коментарі" розповіли, яка статистика зараження по регіонах України.

Раніше "Коментарі" повідомили, що Кабмін роз'яснив нові правила карантину, які набудуть чинності з 6 квітня в Україні. Зокрема, розповіли, кого, де і за що можуть оштрафувати, а також пояснили, що вважається громадським місцем, обов'язковим для носіння масок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!