Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 6 квітня: де фіксують максимальне тепло
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 6 квітня: де фіксують максимальне тепло

За інформацією Українського гідрометцентру, в Києві в середу і четвер очікується сонце і до 19 градусів тепла

6 квітня 2020, 06:40 comments2404
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 6 квітня: де фіксують максимальне тепло

Сьогодні на всій території України очікується сонячна і тепла погода. Як повідомили у гідрометцентрі країни, температура буде коливатися від 11 до 17 градусів вище нуля (дивися ілюстрацію).

Так, мінімальні позначки в +11... +13 градусів 6 квітня очікуються в Сумах, Харкові, Луганську, Донецьку та Одесі. На градус тепліше буде в Києві, Чернігові, Черкасах, Полтаві, Дніпропетровську, Запоріжжі, Херсоні, Миколаєві та інших містах. Найтепліше очікується в західних областях: від +14-ти до +16-ти градусники покажуть у Луцьку, Рівному, Івано-Франківську, Чернівцях. А максимум цього дня — до 17-ти тепла — фіксують у Львові та Ужгороді.

З кожним прийдешнім днем в Україні буде ставати все тепліше. За інформацією Українського гідрометцентру, в Києві в середу і четвер очікується сонце і до +19 градусів. Щоправда, у п'ятницю можливий невеликий дощ у столиці та регіонах.

picture

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції.

Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!