Головна Новини Суспільство події Діти, медики та критичний стан: у МОЗ повідомили, хто заразився COVID-19 минулу добу
commentss НОВИНИ Всі новини

Діти, медики та критичний стан: у МОЗ повідомили, хто заразився COVID-19 минулу добу

Серед нових пацієнтів - 9 дітей та 32 медпрацівника, про що під час брифінгу розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко

7 квітня 2020, 10:40 comments2055
Поділіться публікацією:
Діти, медики та критичний стан: у МОЗ повідомили, хто заразився COVID-19 минулу добу

У МОЗ розповіли про те, хто був інфікований коронавірусом в Україні за минулу добу. Серед 143 осіб — 9 дітей та 32 медпрацівника, про що під час брифінгу розповів головний санітарний лікар України Віктор Ляшко.
За даними міністерства, всі 9 дітей госпіталізовані. Всього ж в лікарню відвезли 35 осіб з 143-х: інші перебувають в самоізоляції. Тим часом, у важкому стані перебуває 7 пацієнтів: їх підключили до апаратів ШВЛ.
Що ж стосується 45 летальних випадків, то померли українці віком від 42 до 72 років, у яких перебіг хвороби ускладнився хронічними захворюваннями.
Нагадаємо, Міністерство охорони здоров'я України повідомляє про те, що, згідно з останньою інформацією станом на 9:30 7 квітня, коронавірусом в нашій країні інфіковані 1462 людини. Це на 143 випадки більше, ніж у минулу добу.
Крім того, глава американської організації EcoHealth Alliance, що досліджує нові хвороби, Пітер Дашак говорить про те, що частота пандемій буде тільки рости. А причина тому — ставлення людини до навколишнього середовища і ризикована поведінка по відношенню до тварин. Для того, щоб запобігти появі нових вірусів, від яких немає імунітету, ні ліків, вчені закликають заборонити ринки з продажу диких тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!