Головна Новини Суспільство події Заражених коронавірусом українців ізолюють у тимчасових госпіталях
commentss НОВИНИ Всі новини

Заражених коронавірусом українців ізолюють у тимчасових госпіталях

Про плани уряду щодо хворих українців повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко

7 квітня 2020, 11:07 comments1932
Поділіться публікацією:
Заражених коронавірусом українців ізолюють у тимчасових госпіталях

Тих українців, які заразилися коронавірусом і не зможуть забезпечити собі самоізоляцію, будуть поміщати в тимчасові госпіталі. Про плани уряду повідомив заступник міністра охорони здоров'я Віктор Ляшко.
За його словами, в даний момент в МОЗ погоджують наказ по розгортання тимчасових госпіталів. Призначені вони для пацієнтів, стан яких буде легким.
"Це дозволить нам більш якісно спостерігати за хворими  і в разі необхідності транспортувати їх у повноцінні установи охорони здоров'я, де можна проводити реанімаційні заходи", — пояснив Ляшко під час брифінгу.
Як раніше повідомляли "Коментарі", у МОЗ розповіли про те, хто був інфікований коронавірусом в Україні за минулу добу. Серед 143 осіб — 9 дітей та 32 медпрацівника. За даними міністерства, всі 9 дітей госпіталізовано. Всього ж в лікарню відвезли 35 осіб з 143-х: інші перебувають в самоізоляції. Тим часом, у важкому стані перебуває 7 пацієнтів: їх підключили до апаратів ШВЛ.
Крім того, глава американської організації EcoHealth Alliance, що досліджує нові хвороби, Пітер Дашак говорить про те, що частота пандемій буде тільки рости. А причина тому — ставлення людини до навколишнього середовища і ризикована поведінка по відношенню до тварин. Для того, щоб запобігти появі нових вірусів, від яких немає імунітету, ні ліків, вчені закликають заборонити ринки з продажу диких тварин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!