Головна Новини Суспільство події Синоптики попереджають: в Україну повертається мороз
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики попереджають: в Україну повертається мороз

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, 8 квітня погода буде спекотною, але у вихідні настане холод

8 квітня 2020, 06:30 comments3403
Поділіться публікацією:
Синоптики попереджають: в Україну повертається мороз

Сьогодні очікується один з найбільш теплих днів за останній час. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, у деяких областях варто очікувати до 20 градусів тепла. Однак звикати до такої сприятливої погоди поки рано: у квітні ще будуть заморозки.

Так, максимальні відмітки в +20 тепла сьогодні термометри покажуть у Вінниці, Чернівцях, Ужгороді, Кропивницькому та Луцьку. На градус холодніше очікується у Києві, Житомирі, Рівному, Тернополі, Івано-Франківську, Хмельницькому та Черкасах. Прохолодніше буде на півдні та сході країни: в Луганську, Донецьку, Запоріжжі та Херсоні очікується до +16-ти. А в Криму повітря і зовсім прогріється до +14 градусів.

picture

Вже в п'ятницю в Україну прийде похолодання й опади у вигляді невеликого дощу. А от у вихідні очікуються нічні заморозки до -3 морозу.

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!