Карантин затягнеться: джерело в Офісі президента назвало нові терміни закінчення карантину

За інформацією джерела з Офісу президента, можуть послабити деякі заборони під час карантину, але в квітні він не закінчиться

В Україні можуть послабити деякі обмеження внаслідок епідемії коронавірусу, але карантин планують продовжити на травень. Про це повідомляє Telegram-канал "Резидент" з посиланням на джерело в Офісі президента.

Повідомляється, що в ОП будуть аналізувати, як виконуються рішення Кабміну в ситуації з епідемією коронавірусу в Україні.

"Цього тижня буде ухвалено рішення про можливе послаблення деяких обмежень, які не ефективні та сприйняті негативно суспільством", - відзначається в повідомленні.

Однак прогноз головного санітарного лікаря Віктора Ляшка про можливий гарний сценарій – повернення до нормального життя вже за два тижні – малоймовірний.

"Пік епідемії коронавірусу в країні зсувається і буде в 20 числах квітня, а, значить, карантин продовжено на травень-місяць", - повідомило джерело.

як це буде відбуватися. Глава Кабміну записав для українців відеозвернення.

Раніше портал "Коментарі" писав, що експерти спрогнозували, які соціальні (кар'єрні) ліфти може запустити (або перезапустити) нинішня кризова ситуація в Україні. А хто, навпаки, може "впасти з п'єдесталу".