Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на сьогодні: де будуть максимальні для весни-2020 позначки
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на сьогодні: де будуть максимальні для весни-2020 позначки

У деяких регіонах України сонце прогріється до найвищих у цьому році позначок - 22 градусів тепла

9 квітня 2020, 08:45 comments1872
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на сьогодні: де будуть максимальні для весни-2020 позначки

Сьогодні українці можуть насолоджуватися по-справжньому весняною погодою, адже в деяких регіонах сонце прогріється до найвищих у цьому році позначок — 22 градусів тепла. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, день буде сонячним і нижче +14-ти температури в жодній з областей не буде (дивися ілюстрацію).

Так, максимальні +20... +22 градусів очікуються у Львові, Ужгороді, Івано-Франківську та Хмельницькому. На градус нижче стовпчики термометрів опустяться в Луцьку, Рівному, Чернівцях, Тернополі та інших містах. В інших частинах України буде трохи прохолодніше. У Києві температура складе +17... +19 тепла, як у Вінниці, Черкасах та Миколаєві. В Одесі, Сімферополі, Дніпропетровську та Херсоні повітря прогріється до +17-ти. Прохолодніше буде в Сумах, Харкові, Луганську і Донецьку, де прогнозують +14... +16 градусів.

Завтра погода зіпсується. У Києві синоптики передають до 13 градусів тепла і дощ. У вихідні вдень температура повітря буде аналогічною, а вночі можливі заморозки.
picture


Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!