Головна Новини Суспільство події Істотне похолодання: коли в Україну повернуться сніг з дощем
commentss НОВИНИ Всі новини

Істотне похолодання: коли в Україну повернуться сніг з дощем

На наступний тиждень українські синоптики роблять невтішний прогноз погоди

10 квітня 2020, 06:30 comments6856
Поділіться публікацією:
Істотне похолодання: коли в Україну повернуться сніг з дощем

Сьогоднішній день в Україні буде теплим, але місцями дощовим. Як повідомили у гідрометцентрі, температура коливатиметься від 11 до 21 градуса тепла.

Так, ще вчора в західній Україні повітря прогрілося до +22 градусів, сьогодні ж тут зазначається похолодання. Так, у Львові, Луцьку, Івано-Франківську та Рівному стовпчики термометрів покажуть +11... +13 градусів. Але якщо в цих областях буде сухо, то в Києві, Чернігові та Сумах при такій же температурі обіцяють дощі. Опади очікуються у всіх центральних областях та на сході країни, де буде тепліше: в Харкові — до +19-ти, в Луганську і Донецьку — до +18-ти. Максимум в цей день очікується в Одесі: тут буде сонячно і 21 тепла.

Вже завтра в Києві знову вигляне сонце, а стовпчики термометрів в найближчі дні будуть показувати до +13-ти. Однак на наступний тиждень синоптики роблять невтішний прогноз. З вівторка очікується істотне похолодання: у столиці буде +4... +6 градусів тепла з сильним дощем і снігом.

picture

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!