Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на 11 квітня: в Україну увірвалася справжня весна
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на 11 квітня: в Україну увірвалася справжня весна

11 квітня в Україні буде тепло і без опадів

11 квітня 2020, 08:58 comments3637
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на 11 квітня: в Україну увірвалася справжня весна

Сьогодні, 11 квітня, в Україні без опадів, лише у східних та Запорізькій областях вночі пройде невеликий дощ. Температура повітря прогріється до 9-14 градусів тепла. Вночі синоптики прогнозують 1-6 градусів тепла. Про це свідчать дані Укргідрометцентру.

Найбільш тепла погода сьогодні очікується в Закарпатській області, там стовпчики термометрів сьогодні піднімуться до 16... 18 градусів. Найхолодніше буде у Сумській та Харківській областях, там стовпчики термометрів 11 квітня піднімуться до 9... 11 градусів.

Вночі найхолодніше буде у Вінницькій, Хмельницькій, Чернівецькій, Івано-Франківській, Тернопільській і Рівненській областях, там стовпчики термометрів опустяться до -3 градусів.

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в девятистах кілометрах від Південного полюса на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції.

Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!