Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні випаде сніг
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні випаде сніг

У гідрометцентрі кажуть, що по всій території України 14 квітня очікуються дощі, в деяких регіонах - зі снігом

14 квітня 2020, 06:30 comments3549
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, де в Україні сьогодні випаде сніг

Сьогодні погода в Україні зіпсується. Як повідомили у гідрометцентрі, по всій території країни очікуються дощі, в деяких регіонах — зі снігом. У столиці ж температура знизиться до мінімальних позначок: +4... +6 градусів тепла.

Так, сьогодні Київ накриє снігом з дощем, як і Вінницю, Івано-Франківськ, Житомир і Чернівці. У західних регіонах стовпчики термометрів покажуть від 5-ти до 9-ти тепла. Проте є області, де хоч і очікуються опади, але погода буде, як і раніше, теплою. +15... +17 градусів обіцяють в Харкові, Запоріжжі, Дніпрі, Одесі, Сімферополі та Донецьку. Максимум цього дня — до +18 градусів — буде в Миколаєві і Херсоні.

Вже завтра погода почне налагоджуватися: в Києві на тижні потеплішає до 15 тепла. Втім, з п'ятниці синоптики знову обіцяють дощ.

picture

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюса на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!