Головна Новини Суспільство події Ехо заморозків: синоптики розповіли, якою буде погода сьогодні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ехо заморозків: синоптики розповіли, якою буде погода сьогодні

Синоптики застерігають: весь тиждень в областях України поперемінно очікуються опади у вигляді дощу

15 квітня 2020, 06:30 comments2290
Поділіться публікацією:
Ехо заморозків: синоптики розповіли, якою буде погода сьогодні

Сьогодні вночі в Україні були заморозки до -3 градусів. Вдень, згідно з інформацією гідрометцентру, позначки будуть плюсовими, однак не піднімуться вище +14-ти.

Так, максимум цього дня очікується в Ужгороді, Одесі і Миколаєві, де буде хмарно. Тим часом у Львові, Івано-Франківську, Чернівцях, Тернополі, Сумах, Донецьку, Луганську, Черкасах та інших містах очікується +8...+10 тепла. На градус нижче буде в Києві, Чернігові, Житомирі, Луцьку, Рівному та Полтаві. Крім того, в деяких областях на заході і сході країни дощитиме.

Вже завтра у Києві потеплішає до +14-ти, однак синоптики застерігають: весь тиждень в областях поперемінно очікуються опади у вигляді дощу.

picture

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюса на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!