Головна Новини Суспільство події В Україні перенесли весняний призов: названа дата
commentss НОВИНИ Всі новини

В Україні перенесли весняний призов: названа дата

Через карантин весняний призов в Україні перенесений, дату назвали на сьогоднішньому засіданні Кабміну

15 квітня 2020, 15:15 comments2836
Поділіться публікацією:
В Україні перенесли весняний призов: названа дата

В Україні весняний призов в армію на строкову службу через карантин перенесли з квітня-червня на травень-липень. Рішення про відстрочення призову було прийнято сьогодні на засіданні Кабінету міністрів України.

Так, Кабмін вніс зміни в раніше прийняте урядове розпорядження №179 "Про затвердження чисельності громадян України, які підлягають призову на строкову військову службу, обсягу видатків для проведення призову в квітні-червні 2020 року". Часові рамки були замінені на травень-липень.

Нагадаємо, Зеленський не скасував, а переніс весняний призов в армію через коронавірус. Глава держави підписав відстрочку військового призову через пандемію на місяць вперед. Однак коронавірус Covid-19 активно поширюється по всьому світу і поступово охоплює Україну, тому як загальнонаціональний карантин, так і призов можуть знову продовжити або перенести.

Раніше порталу "Коментарі" стало відомо, чи планують перенести строки звільнення військовослужбовців-строковиків через карантин. Так, у Міністерстві оборони України повідомили, коли звільнять строковиків в запас і почнуть черговий призов.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!