Головна Новини Суспільство події Погода в Україні: синоптики попереджають про затяжні зливи
commentss НОВИНИ Всі новини

Погода в Україні: синоптики попереджають про затяжні зливи

Синоптики кажуть, що вже завтра під куполом циклону виявиться північна та східна частини України

23 квітня 2020, 06:30 comments4699
Поділіться публікацією:
Погода в Україні: синоптики попереджають про затяжні зливи

Сьогодні в деяких областях очікується потепління. Як обіцяють в Українському гідрометцентрі, 23 квітня повітря прогріється до 18 градусів тепла.

Так, максимальні відмітки в цей день очікуються у Львові, Ужгороді та Луцьку. На градус менше стовпчики термометрів покажуть у Рівному, Тернополі, Черкасах, Кропивницькому та Миколаєві. У Києві, як і в більшості міст України, сьогодні очікується +14... +16 тепла. А ось мінімальні позначки в +13... +15 градусів будуть на сході країни, в Чернігові, Івано-Франківську, Чернівцях та Полтаві.

picture

Сьогодні у більшості регіонів, за винятком Сумської та Чернігівської областей, буде сухо і сонячно. Але вже завтра під куполом циклону виявиться північна та східна частини України. А у вихідні злива накриє всю країну.

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!