Головна Новини Суспільство події Кабмін представив детальний план виходу України з карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Кабмін представив детальний план виходу України з карантину

План виходу України з карантину можуть почати втілювати в життя вже 11 травня

24 квітня 2020, 21:52 comments3250
Поділіться публікацією:
Кабмін представив детальний план виходу України з карантину

Кабінет міністрів України сьогодні, 24 квітня, представив детальний план виходу нашої країни з карантину, який ввели у березні через пандемію коронавірусу COVID-19. Про це повідомив прем'єр-міністр Денис Шмигаль.

Глава уряду зазначив, що у Кабінету міністрів є чіткий план, який складається з 5 етапів. Реалізовувати план можуть почати вже 11 травня. Але це стане можливим тільки за умови, що рівень захворюваності коронавірусом у нашій країні піде на спад.

picture

Раніше "Коментарі" писали, що Чехія — перша країна в Європі, яка зважилася скасувати загальнонаціональний карантин і відкрити кордони. Із сьогоднішнього дня громадяни можуть переміщатися по території країни абсолютно вільно і навіть виїжджати за її межі. Відповідне рішення ухвалив уряд Чехії.

Також ми писали, що поки в Україні діє карантин, громадяни повинні носити з собою документи, що посвідчують особу. Так, документами, що посвідчують особу та підтверджують громадянство України, є: паспорт — громадянина України, закордонний, дипломатичний, службовий, а також посвідчення — моряка, члена екіпажу, особи на повернення в Україну, тимчасове посвідчення громадянина України. Крім того, можуть знадобитися документи, посвідчують особу та підтверджують її спеціальний статус: посвідчення — водія, особи без громадянства для виїзду за кордон, біженця, особи, яка потребує додаткового захисту, а також вид (на постійне проживання або тимчасове проживання, картка мігранта, проїзний документ біженця або особи, якій надано додатковий захист.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!