Головна Новини Суспільство події Суд заарештував колишнього заступника Кличка за напад на копа
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд заарештував колишнього заступника Кличка за напад на копа

Екс-заступника мера Києва Віталія Кличка - Володимира Слончака - відправили під нічний домашній арешт

29 квітня 2020, 10:20 comments2234
Поділіться публікацією:
Суд заарештував колишнього заступника Кличка за напад на копа

Екс-заступника мера Києва Віталія Кличка — Володимира Слончака — відправили під домашній арешт. Відповідне рішення прийняли під час засідання Солом'янського райсуду Києва, трансляцію якого вели на YouTube "Судової влади України".

Держобвинувачі просили для колишнього чиновника запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Однак це клопотання служителі Феміди задовольнили частково: Слончака відправили під нічний домашній арешт, заборонивши покидати житло з 23:00 до 6:00 27 червня включно.

Як раніше повідомляли "Коментарі", заступника столичного мера затримали в Києві за напад на патрульного. Про це повідомив, зокрема, нардеп Олександр Дубинський. За його словами, все сталося пізно ввечері в неділю. Поліцейські зупинили Mercedes, в якому був Слончак, так як водій не ввімкнув фари. За кермом виявилася депутат Київської міськради Людмила Костенко. За попередніми даними, вона була під впливом алкоголю. Слончак сидів на пасажирському сидінні. Під час спілкування з патрульними спочатку виникла словесна перепалка, а потім чиновник напав на поліцейського з кулаками, написав Дубинський на своєму Facebook. Заступника голови КМДА затримали. Незабаром висловився Віталій Кличко, який звільнив Слончака. За словами мера, цей випадок нападу на співробітника патрульної поліції з боку представника міської влади є неприпустимим.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!