Головна Новини Суспільство події «А що я зробила, щоб допомогти?»: Регіна Тодоренко випустила фільм про домашнє насильство
commentss НОВИНИ Всі новини

«А що я зробила, щоб допомогти?»: Регіна Тодоренко випустила фільм про домашнє насильство

Ведуча продовжує спроби виправити репутацію після скандалу

4 травня 2020, 17:14 comments3143
Поділіться публікацією:








«А що я зробила, щоб допомогти?»: Регіна Тодоренко випустила фільм про домашнє насильство

Колишня ведуча телешоу "Орел і решка" Регіна Тодоренко випустила годинний фільм про проблему домашнього насильства під назвою "А що я зробила, щоб допомогти?" на своєму YouTube-каналі. На своїй офіційній сторінці в Instagram Регіна Тодоренко уточнила, що з допомогою фільму хоче допомогти позбутися забобонів і ще раз підняти тему домашнього насильства.

"Я вирішила розібратися в проблемі і весь цей тиждень спілкувалася з провідними експертами в області домашнього насильства. Результатом став фільм", — написала Тодоренко.

За її словами, варто було в один день втратити титули, контракти і довіру глядачів, щоб почути сотні тисячі голосів про допомогу. Регіна Тодоренко пообіцяла відправити всі кошти, отримані на монетизації фільму, в фонди по боротьбі з домашнім насильством.

Блогер закликала пiдписників жертвувати гроші в подібні організації і доклала контакти фондів. У фільмі Тодоренко поспілкувалася з керівником проекту "Насильству.нет", психотерапевтом з Mental Health Center, головною Центру захисту постраждалих від домашнього насильства, психологом центру "Насильству.нет" і правозахисницею.


Як повідомляв портал "Коментарі", 23 квітня Регіна Тодоренко в інтерв'ю для PeopleTalk TV вимовила скандальну фразу про жертв домашнього насильства: "А що ти зробила для того, щоб він тебе не бив?". Після цього громадськість засудила дівчину в соціальних мережах, глянцевий журнал Glamour позбавив її титулу "Жінка року", а компанії PepsiCo (сік J7) і P&G (Pampers) припинили співпрацю з Тодоренко.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!