Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, скільки в Україні буде продовжуватися гроза
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, скільки в Україні буде продовжуватися гроза

Згідно з прогнозом погоди, у вихідні в регіонах буде дощ і повернуться грози, які триватимуть щонайменше до наступного тижня

6 травня 2020, 06:30 comments2368
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, скільки в Україні буде продовжуватися гроза

Сьогодні, 6 травня, по всій території України знову очікуються гроза і дощ. Про це попереджає Український гідрометцентр.

Так, згідно з прогнозом погоди, стовпчики термометрів будуть значно нижчими, ніж вчора. У Львові похолодає до +9 градусів. +10... +12 буде в Івано-Франківську, Рівному та Тернополі, на градус вище — в Чернівцях. У Києві очікується до +16-ти, на градус вище стовпчики термометрів піднімуться в Черкасах, Кропивницькому та Чернігові. На півдні температура буде коливатися від 16 до 19 градусів тепла. А найтепліше буде в Луганську: тут передають до 21 тепла.

picture

Вже завтра синоптики обіцяють день без гроз, однак дощі все одно пройдуть по всій країні. На заході очікується несуттєве потепління, однак в іншій частині України на кілька градусів похолодає. У вихідні в регіонах буде дощ і повернуться грози, які триватимуть, щонайменше, до наступного тижня.

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!