Головна Новини Суспільство події Синоптики розповіли, коли і в які області України повернеться гарна погода
commentss НОВИНИ Всі новини

Синоптики розповіли, коли і в які області України повернеться гарна погода

Завтра у західній частині країни вигляне сонце, але інші області залишаться під куполом циклону

7 травня 2020, 06:30 comments2558
Поділіться публікацією:
Синоптики розповіли, коли і в які області України повернеться гарна погода

Гроз, які з минулого тижня охопили всю Україну, сьогодні не очікується. Однак, за інформацією гідрометцентру країни, 7 травня похолодає, а день видасться дощовим (дивись карту).

Так, прохолодніше всього — від 11-ти до 13-ти градусів тепла — буде в Києві та Чернівцях. На градус тепліше, за словами синоптиків, буде у Львові, Івано-Франківську, Ужгороді, Тернополі, Хмельницькому, Житомирі, Чернігові та Одесі. Тим часом у Сумах і Полтаві передають до 16-ти тепла, а в Харкові, Дніпрі, Сімферополі та Херсоні — до +17-ти. Вище, ніж в інших регіонах, стовпчики термометрів піднімуться в Луганську: тут очікується до 20 градусів тепла.

picture

Завтра у західній частині країни вигляне сонце, але інші області залишаться під куполом циклону. А от у вихідні в Україну повернеться хороша погода: грозу передають лише місцями, переважно, в країні буде тепло і сухо.

Раніше "Коментарі" писали про те, що останки тропічного лісу вчені знайшли в Антарктиді. Пласт вдалося виявити в дев'ятистах кілометрах від Південного полюсу на глибині 30 метрів. Він відноситься до крейдяного періоду, і раніше дістати подібний на поверхню ніколи не вдавалося, стверджують учасники полярної експедиції. Також ми повідомляли про те, що у Всесвітній метеорологічній організації назвали останні п'ять років найтеплішими на Землі: найспекотніше було на Алясці, в Австралії, Східній Європі, Південній Африці та на півночі Росії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!