Головна Новини Суспільство події Ослаблення карантину в Україні: де обмеження не знімуть
commentss НОВИНИ Всі новини

Ослаблення карантину в Україні: де обмеження не знімуть

З понеділка, 11 травня, в Україні послаблюють карантин і знімають деякі обмеження. Українцям дозволять ходити в парки і відвідувати перукарні

11 травня 2020, 09:01 comments4789
Поділіться публікацією:
Ослаблення карантину в Україні: де обмеження не знімуть

Ослаблення карантину в Україні з 11 травня не торкнеться Львова та Львівської області. Через різке збільшення хворих на коронавірус тут вирішили поки що не знімати обмеження. Про це йдеться на сайті обласної адміністрації.

Зараз в регіоні близько 800 хворих на коронавірус. Це підтверджені випадки. За минулу добу таких додалось більше ніж півсотні. Ще 13 осіб госпіталізовано в лікарню напередодні з підозрою на COVID-19.

Таким чином обласна комісія з надзвичайних ситуацій вирішила продовжити карантин без будь-яких послаблень до п'ятниці, 15 травня. Відповідне рішення ухвалили напередодні.

"Якщо врахувати збільшення кількості інфікованих і всі летальні випадки, які ми маємо в області, комісія зобов'язана продовжити карантин до 15 травня. І ті ослаблення, які були в планах з 11 травня ми почнемо впроваджувати з 15 травня", — сказав керівник Львівської ОДА Тарас Грень.

Зазначимо, що з початку спалаху від коронавірусу у Львівській області загинули 20 осіб.

Раніше про те, що ослаблення будуть впроваджувати лише частково, заявив мер Льова Андрій Садовий. Він сказав, що в місті відкриють парки, невеликі магазини і музеї під відкритим небом. А ось бібліотеки, магазини з одягом і перукарні поки що будуть закриті.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Кабмін продовжив карантин в Україні до 22 травня, однак дозволив скасувати деякі обмеження. Про них докладніше читайте тут.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!