Головна Новини Суспільство події Джерело в ОП розповіло, коли Україна відкриє кордони для іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

Джерело в ОП розповіло, коли Україна відкриє кордони для іноземців

Кордони України планують відкрити з 1 червня

11 травня 2020, 15:56 comments12208
Поділіться публікацією:
Джерело в ОП розповіло, коли Україна відкриє кордони для іноземців

В Офісі президента України обговорюють можливість відкриття меж для іноземців вже з 1 червня. Про це повідомило джерело Telegram-каналу "Легітимний" в Офісі президента України.

За словами джерела, зараз в Офісі президента обговорюють можливі умови для відкриття кордонів України і дозволу в'їзду в нашу країну іноземцям. Основна умова — дотримання всіх епідеміологічних норм і проходження ПЛР-тесту на коронавірус Covid-19.

Також джерело уточнило, що тест на коронавірус можна буде пройти в своїй рідній країні або оплатити проведення такого тесту в Україні приїзду. Традиційна двотижнева самоізоляція для іноземців при в'їзді в нашу країну не плануються, але пускати в Україну будуть тільки здорових іноземців.

Нагадаємо, сьогодні, 11 травня, в Україні почали ослаблення загальнонаціонального карантину і зняли частину обмежувальних заходів: дозволили гуляти у парках і скверах, відкрили салони краси та інше.

Як повідомляв портал "Коментарі", карантин на фінішній прямій: що відбувається за кордоном і який досвід має винести Україна.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!