Головна Новини Суспільство події Попередження синоптиків: де в Україні чекати на погану погоду
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередження синоптиків: де в Україні чекати на погану погоду

Синоптики зробили прогноз погоди на 12 травня, в якому без дощу - лише два регіони

12 травня 2020, 06:30 comments2486
Поділіться публікацією:
Попередження синоптиків: де в Україні чекати на погану погоду

Теплі дні, які повернулися в Україну, на жаль, захопили з собою дощ і грозу. За інформацією Українського гідрометцентру, сьогодні по всій території країни, за винятком лише Луганська і Сімферополя, очікуються опади.

Вище всього стовпчики термометрів піднімуться в Херсоні, Харкові та Луганську, де повітря прогріється до 24 градусів тепла. Відмітка в +23 очікується в Запоріжжі, Дніпрі та Донецьку, на градус менше буде в Полтаві, Одесі, Миколаєві та Кропивницькому.

У Києві температура коливатиметься від +19-ти до +21-го градусу, як і в Чернігові, Черкасах, Житомирі та Вінниці. Найпрохолодніше сьогодні очікується у Львові, де стовпчики термометрів покажуть +10... +12 тепла.

picture

Вже завтра в регіонах очікується невелике похолодання, проте ні дощу, ні грози не буде. Опади на цьому тижні в регіони будуть повертатися, але лише місцями.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені попереджають про магнітні бурі. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Також ми писали, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!