Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди для України: коли очікується потепління
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди для України: коли очікується потепління

Згідно з прогнозом погоди Українського гідрометцентру, поліпшення погодних умов почнеться з неділі

14 травня 2020, 06:30 comments2569
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди для України: коли очікується потепління

Після одного дня відпочинку від гроз і злив в Україну знову повертаються опади. Як повідомили у гідрометцентрі країни, дощ сьогодні охопить практично всі регіони (дивись карту). Однак очікується невелике потепління.

Так, згідно з прогнозом погоди, якщо вчора максимальна температура досягла позначки в +18 градусів, сьогодні стовпчики термометрів покажуть до +23-х. Максимум очікується в Ужгороді, Чернівцях, Черкасах, Кропивницькому, Дніпрі, Вінниці та Миколаєві. До +21-го прогнозують в Харкові, Луганську, Донецьку та Івано-Франківську.

+13... +15 градусів сьогодні буде в Києві, Житомирі та Сумах, а мінімальні позначки (+12... +14 тепла) очікуються у Львові, Луцьку, Рівному та Чернігові.

picture

У наступні дні температура залишиться на тому ж рівні, а в деяких регіонах продовжиться "сезон" дощів. Поліпшення погодних умов почнеться з неділі.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені попереджають про наближення магнітних бур. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці на людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Також ми писали, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!