Головна Новини Суспільство події Попередження синоптиків: де в Україні сьогодні чекати на грозу
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередження синоптиків: де в Україні сьогодні чекати на грозу

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, дощі з цього дня у регіонах будуть продовжуватися весь тиждень

18 травня 2020, 06:30 comments2941
Поділіться публікацією:
Попередження синоптиків: де в Україні сьогодні чекати на грозу

Сьогодні в регіонах прогнозують теплу і сонячну погоду, лише місцями передають дощі і грози (дивися ілюстрацію). Про це інформує Український гідрометцентр.

Так, сьогодні можливі опади у Києві, Житомирі, Чернігові, Сумах, Харкові та Луганську. Температура в цих областях буде коливатись від 14-ти до 18-ти градусів тепла. Тим часом у Львові, Івано-Франківську, Вінниці, Тернополі та Кропивницькому передають до +19-ти. На градус тепліше буде в Дніпрі та Донецьку. +20... +22 очікується в Ужгороді, Запоріжжі, Миколаєві та Сімферополі. А максимум цього дня складе 23 градуси тепла: до цих відміток повітря прогріється у Херсоні та Одесі.

picture

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, дощі місцями триватимуть увесь тиждень, а температура залишиться приблизно такою ж, як сьогодні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені попереджають про магнітні бурі. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці на людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Також ми писали, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!