Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди в Україні: де чекати на похолодання і дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди в Україні: де чекати на похолодання і дощі

На щастя, грози в прогнозі погоди для України на цей тиждень немає, однак жодного дня не пройде без дощів

19 травня 2020, 06:30 comments2705
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди в Україні: де чекати на похолодання і дощі

Сьогодні частина України опиниться під куполом циклону. Як повідомили в Українському гідрометцентрі, 19 травня пройде дощ місцями у західних, центральних, північних і східних областях (дивися ілюстрацію), однак повітря прогріється до 25 градусів тепла.

Згідно з прогнозом синоптиків, найтепліше у цей день буде в Чернівцях, де обіцяють сонце і відмітку в +25 на термометрі. На градус нижче очікується в Ужгороді та Миколаєві, де також збережеться суха погода. +21... +23 градуси прогнозують в Запоріжжі, Хмельницькому, Івано-Франківську, Херсоні та Сімферополі. У Києві сьогодні буде до 18-ти тепла, як в Чернігові та Луганську. А найпрохолодніше 19 травня очікується в Сумах та Харкові, де повітря прогріється лише до 17-ти тепла і весь день буде лити дощ.

Завтра і в найближчі дні в деяких обласних центрах очікується несуттєве похолодання. На щастя, грози в прогнозі погоди на цей тиждень немає, однак жодного дня не пройде без дощів.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені попереджають про магнітні бурі. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці на людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Також ми писали, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!