Головна Новини Суспільство події На півдні України готуються приймати туристів: у скільки обійдеться відпочинок в Одесі та Херсонській області
commentss НОВИНИ Всі новини

На півдні України готуються приймати туристів: у скільки обійдеться відпочинок в Одесі та Херсонській області

Турагенти кажуть, що на Чорне море в Україну збираються не тільки громадяни нашої країни, але й іноземці, яким недешевий відпочинок в Одесі буде по кишені

19 травня 2020, 09:55 comments2821
Поділіться публікацією:
На півдні України готуються приймати туристів: у скільки обійдеться відпочинок в Одесі та Херсонській області

Незважаючи на те, що в Україні офіційно ще триває карантин у зв'язку з коронавірусом, в Херсонській області та Одесі вже почалася підготовка до туристичного сезону. Співробітники місцевих баз відпочинку розповіли, у скільки обійдеться поїздка до моря влітку, пише Gazeta.ua.

Власники баз відпочинку кажуть, що перших туристів почнуть приймати не раніше кінця червня. Найдорожче обійдеться відпочинок в Одесі, де всього за тиждень перебування в готелі парі доведеться розщедриться на більш ніж 35 тис. грн.

"Одеса завжди була дорогим місцем відпочинку. І це не через кращий сервіс, а через престиж. Так само, як колись у Криму було престижно відпочивати в Ялті, — розповідає виданню турагент по організації внутрішнього відпочинку Юрій Панюк. — В Одесу їде багато іноземців. Ми бронюємо готелі для німців, білорусів, англійців і поляків. Заробітки там вище, а відповідно і ціна для них нормальна".

Дешевше буде коштувати відпочинок в Херсонській області, де, залежно від умов, у червні ціна за номер буде стартувати від 550 гривень, в липні і серпні – від 750 гривень. Власники баз кажуть, що такі ж ціни були і в минулому році, і пандемія на прайс не вплинула.

Раніше "Коментарі" писали про те, що в Іспанії, незважаючи на триваючу в країні пандемію коронавірусу і карантин, планують відкрити туристичний сезон. Найімовірніше, відвідати жарку країну іноземці зможуть вже в кінці червня.

Також ми повідомляли, що вже на цьому тижні — з 20 травня — Туреччина дозволяє українцям, а також громадянам ще 30-ти держав, в'їжджати в країну для лікування.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!