Головна Новини Суспільство події В "закриту" Україну пропустили літаки із 400 пасажирами з Італії, Німеччини та Казахстану
commentss НОВИНИ Всі новини

В "закриту" Україну пропустили літаки із 400 пасажирами з Італії, Німеччини та Казахстану

Тільки в минулу добу в аеропорт «Бориспіль» прибули три спецрейси з 400 людьми на борту

19 травня 2020, 11:30 comments2554
Поділіться публікацією:
В "закриту" Україну пропустили літаки із 400 пасажирами з Італії, Німеччини та Казахстану

Незважаючи на офіційну заборону на польоти і закриті кордони в Україні, тільки за минулу добу в аеропорт "Бориспіль" прибули три спецрейси. Як повідомили в прикордонній службі, літаки із 400 пасажирами на борту прилетіли з Італії, Казахстану та Німеччини.

Повідомляється, що всім прибулим вимірювали температуру, розпитали про стан здоров'я, не виявивши ні в кого ні жар, ні інші симптоми ГРВІ. За даними правоохоронців, усі пасажири відмовилися від обсервації і встановили мобільний додаток "Дій вдома", зобов'язуючись перебувати на самоізоляції за вказаними в ньому адресами.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що медики лабораторно підтвердили 260 нових випадків коронавірусу в Україні — це на 65 осіб менше, ніж за минулу добу. Таким чином, станом на 9:00 ранку вівторка, кількість інфікованих у нашій країні становить 18876 людей. Про це повідомляє МОЗ України.

Також ми писали, що незважаючи на те, що в Україні офіційно ще триває карантин у зв'язку з коронавірусом, в Херсонській області та Одесі вже почалася підготовка до туристичного сезону. Співробітники місцевих баз відпочинку розповіли, у скільки обійдеться поїздка до моря влітку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!