Головна Новини Суспільство події ФОТОФАКТ: нардеп прийшла у Раду в масці-авосьці
commentss НОВИНИ Всі новини

ФОТОФАКТ: нардеп прийшла у Раду в масці-авосьці

"Слуга народу" Єлизавета Богуцька з'явилася на засіданні парламенту в "дірявий" масці

19 травня 2020, 12:55 comments3175
Поділіться публікацією:
ФОТОФАКТ: нардеп прийшла у Раду в масці-авосьці

Народні депутати під час карантину працюють, як годиться, в захисних масках і респіраторах. Нерідко цей карантинний аксесуар стає приводом для обговорення у соцмережах, оскільки народні обранці вибирають незвичайні маски. Сьогодні, наприклад, депутат від фракції "Слуга народу" Єлизавета Богуцька прийшла на засідання Ради в "дірявий масці".

Так, нардеп наділа в'язану маску, замість тканинної, або респіратора.

"Сьогодні вранці при вході в парламент виявилося, що у мене температура ледь набирає 34°С. Остигаю. Пізніше зрозуміла, в чому причина. Це вірус помер. Не зміг подолати бар'єр моєї коронної маски!" — написала "слуга" на своїй сторінці в Facebook, опублікувавши селфі в масці.

У коментарях до публікації думка про такий захист нардепа розділилася. "Шикарно виглядає!" — висловив комплімент Богуцькій один із коментаторів. "Авоська, так, захищає", — з іронією написав інший користувач.

Нагадаємо, під час засідання парламенту заступник голови Верховної Ради Ірина Кондратюк запропонувала "погуляти" тим нардепам, які були без масок.

Раніше портал "Коментарі" писав, що в Ізраїлі створили маску, яку можна не знімати під час їжі. Так, за допомогою спеціальної маски можна поглинати великі шматки їжі, але з рідинами можуть бути проблеми.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!