Україна у липні може відновити авіасполучення з Грузією

Українські авіакомпанії повідомили уряду Грузії про готовність відновити польоти

Грузія планує відновити регулярні міжнародні рейси з 1 липня 2020 року. Про це під час відеорозмови з міністром інфраструктури України Владиславом Криклієм повідомила міністр економіки та сталого розвитку Грузії Натела Турнава, написав український міністр у своєму Telegram-каналі.

Криклій також повідомив, що наша країна готова швидко і синхронно діяти в координації з міністерствами закордонних справ обох країн відновити регулярні пасажирські авіаперевезення. Він також зазначив, що українські авіакомпанії вже звернулися до грузинської сторони із заявою про готовність відновити польоти.

грузинська влада анонсувалиа ослаблення карантину. Одним із заходів по поверненню до нормального життя є відкриття кордонів для іноземних туристів. В уряді пообіцяли зробити це з 1 липня. З такою заявою виступив прем'єр-міністр Грузії Георгій Гахарія. Він зазначив, що внутрішній туризм відновлять вже з середини червня.

Нагадаємо, посол Грузії Теймураз Шарашенідзе, відкликаний з Києва у зв'язку з призначенням Саакашвілі в Кабміні, знаходиться у двотижневій обсервації.