Головна Новини Суспільство події Погіршення погоди в Україні: коли прийде похолодання і скільки триватимуть дощі
commentss НОВИНИ Всі новини

Погіршення погоди в Україні: коли прийде похолодання і скільки триватимуть дощі

За інформацією Українського гідрометцентру, сьогодні частину країни накриють зливи, які будуть тривати весь тиждень

20 травня 2020, 06:30 comments2658
Поділіться публікацією:
Погіршення погоди в Україні: коли прийде похолодання і скільки триватимуть дощі

Сьогодні в Україні очікується переважно тепла і сонячна погода, однак місцями все ж можливі дощі. Про це повідомляє Український гідрометцентр.

Згідно з прогнозом погоди на 20 травня, невеликий дощ буде в Чернігові, Сумах, Харкові, Луганську, Донецьку і Запоріжжі. Зливи обіцяють в Одесі, Миколаєві і Херсоні. Найпрохолодніше в середу в Києві, де стовпчики термометрів покажуть +14...+16 градусів. До +17-ти повітря прогріється у Львові, Луцьку, Тернополі та Чернігові. Від 20-ти до 22-х градусів тепла вдень температура буде коливатися в Ужгороді, Херсоні та Сімферополі. А максимум цього дня — 23 градуси тепла — передають в Запоріжжі.

picture

У п'ятницю в Україну прийде похолодання: стовпчики термометрів опустяться до +10... +11 градусів. Крім того, весь тиждень в регіонах буде хмарно і дощитиме.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені попереджають про магнітні бурі. За інформацією Лабораторії рентгенівської астрономії сонця, в цьому місяці на людство чекає три спалахи поспіль, а в червні такі явища відбудуться двічі.

Також ми писали, що в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!