Головна Новини Суспільство події Ще кілька місяців «м’яких кроків»: Аваков зробив невтішний прогноз щодо карантину в Україні
commentss НОВИНИ Всі новини

Ще кілька місяців «м’яких кроків»: Аваков зробив невтішний прогноз щодо карантину в Україні

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розповів, скільки ще українці житимуть в умовах карантину

21 травня 2020, 18:06 comments3701
Поділіться публікацією:
Ще кілька місяців «м’яких кроків»: Аваков зробив невтішний прогноз щодо карантину в Україні

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков заявив, що ще декілька місяців Україна житиме в режимі "м’яких кроків" виходу із карантину. Про це повідомив прес-центр МВС.

За словами міністра, поки у нас не буде вакцини та протоколів лікування, які гарантують у 99,9% хворих одужання, українці мають виходити з карантину обережно. Однак Аваков зауважив, що Україна виходить із ситуації з коронавіросную епідемією досить достойно, бо вчасно були вжиті правильні заходи та введений карантин.

"З 25 травня будуть подальші послаблення карантину. Ще послаблення будуть з 1 червня, але в цілому декілька місяців ми будемо жити в режимі "м’яких кроків". Поки в нас не буде вакцини, не буде чіткого протоколу лікування, ми маємо бути дуже обережними", — сказав Аваков.

Як повідомлялося, Зеленський на прес-конференції дав відповідь, чому Аваков залишається у владі.

Нагадаємо, Україна відкриває міжнародні кордони, але не з усіма країнами. Так, Кабмін ухвалив рішення щодо відновлення руху в 66 пунктах пропусках на кордоні з Польщею, Угорщиною, Словаччиною, Румунією та Молдовою. А от кордон з РФ та Білоруссю вирішили поки не відкривати через складну епідеміологічну ситуацію щодо коронавірусу в цих державах.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!