Головна Новини Суспільство події Прогноз погоди на кінець травня: де в Україні розбушується стихія (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

Прогноз погоди на кінець травня: де в Україні розбушується стихія (КАРТА)

Кінець травня в Україні, за прогнозами синоптиків, обіцяє бути дощовим

27 травня 2020, 06:30 comments2558
Поділіться публікацією:
Прогноз погоди на кінець травня: де в Україні розбушується стихія (КАРТА)

Сьогодні в Україні трохи потеплішає, проте погоду зіпсують зливи і грози. За інформацією Українського гідрометцентру, стихія накриє всі області без винятку і триватиме, як мінімум, до кінця травня.

Згідно з прогнозом погоди, 27 травня мінімальні позначки термометри покажуть у Києві, Чернігові, Сумах, Чернівцях, Вінниці, Хмельницькому та Івано-Франківську: в цих регіональних центрах очікується +15... +17 градусів. Тепліше — до +19-ти — сьогодні буде в Полтаві, Ужгороді, Львові та Луцьку. Тим часом до +20-ти стовпчики термометрів покажуть в Одесі та Дніпрі. А найтепліше у цей день буде в Донецьку, Луганську, Запоріжжі, Херсоні та Сімферополі, де обіцяють +20...+22 градуси.

picture

Кінець травня в Україні обіцяє бути дощовим. Синоптики кажуть, що опади, починаючи з цього дня, будуть кожен день. Втім, вже завтра грози відступлять, а повітря в деяких областях прогріється до 25-ти тепла.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені зробили сміливий прогноз на це літо. Всесвітня метеорологічна організація при ООН (ВМО) випустила "Інформаційний бюлетень по глобальному сезонному клімату", в якому повідомляє: у червні та липні очікуються погодні аномалії. А в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!