Головна Новини Суспільство події Попередження синоптиків: чи закінчиться сезон гроз і дощів в Україні до літа (КАРТА)
commentss НОВИНИ Всі новини

Попередження синоптиків: чи закінчиться сезон гроз і дощів в Україні до літа (КАРТА)

Всі наступні дні, включаючи початок червня, в Україні збережеться погода аналогічна сьогоднішній

28 травня 2020, 06:30 comments3045
Поділіться публікацією:
Попередження синоптиків: чи закінчиться сезон гроз і дощів в Україні до літа (КАРТА)

Сьогодні синоптики прогнозують несприятливу погоду в Україні. Як повідомили у гідрометцентрі країни, у всіх обласних центрах без винятку можливі зливи, а місцями — грози (дивись малюнок).

Найпрохолодніше 28 травня буде в Києві і Одесі, де температура буде коливатися від 15-ти до 17-ти тепла. На градус вище стовпчики термометрів піднімуться в Чернігові, Сумах, Кропивницькому, Львові, Чернівцях, Вінниці, Черкасах та Миколаєві. Тим часом, у Дніпрі і Запоріжжі передають до +23-х, у Харкові та Донецьку повітря прогріється до +24 градусів тепла. А рекордно високою, як для такого дощового і похмурого дня, температура буде в Луганську, де потеплішає до +25-ти градусів.

picture

Всі наступні дні, включаючи початок червня, в Україні збережеться аналогічна погода. Дощі, грози і тепло лише на півдні і сході синоптики прогнозують на перший день літа, який, до речі, обіцяє бути навіть прохолоднішим за сьогоднішній день.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що вчені зробили сміливий прогноз на це літо. Всесвітня метеорологічна організація при ООН (ВМО) випустила "Інформаційний бюлетень по глобальному сезонному клімату", в якому повідомляє: у червні та липні очікуються погодні аномалії. А в астрологічному зодіаку з'явився 13-й знак. Про це повідомили на освітньому порталі NASA SpacePlace. На думку дослідників, відтепер сузір'я розташовані по-іншому щодо екліптики Сонця, яка перетинає 13 сузір'їв: відомі всім Овен, Телець, Близнюки, Рак, Лев, Діва, Терези, Скорпіон, Стрілець, Козеріг, Водолій, Риби, а також Змієносець.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!