Головна Новини Суспільство права людини Українцям доведеться відпрацьовувати найближчі дві суботи за передноворічні вихідні
commentss НОВИНИ Всі новини

Українцям доведеться відпрацьовувати найближчі дві суботи за передноворічні вихідні

Найближчі дві суботи українці відпрацюють за передноворічні вихідні

16 грудня 2019, 09:37 comments2062
Поділіться публікацією:
Українцям доведеться відпрацьовувати найближчі дві суботи за передноворічні вихідні

В Україні 21 і 28 грудня будуть робочими, зате українці зможуть відпочити відразу три дні безпосередньо перед Новим роком. Про це йдеться в постанові Кабміну.

Відзначається, що два робочих дні — 30 і 31 грудня — буде перенесено на суботи, і тому громадяни України зможуть відпочивати з 29 грудня 2019 року по 1 січня 2020 року. Також повідомляється, що вихідними є 25 грудня і 7 січня.

Як повідомляло видання "Коментарі", Новий рік асоціюється з казкою не тільки у дітей, але і у дорослих. Вихідні і казкова атмосфера навколо дозволяють на час забути про клопоти і повноцінно відпочити. До того ж, в останні роки в зимові свята в багатьох містах проводять все більше тематичних заходів. Особливо в цьому плані виділяється столиця.

Підготовка до Нового 2020 року та Різдва у Києві почалася ще в листопаді, а тематичні заходи для дітей розпочнуться вже з середини грудня.

Згідно зі східним календарем, символом 2020 року є білий металевий щур. А для того, щоб його задобрити, варто добре попрацювати над своїм образом. В першу чергу, одяг повинен бути світлих відтінків: молочного, кремового, білого, пісочного, персикового або сріблястого. Не варто надягати на головну вечірку яскраві або кричущі кольори, адже цей символ року любить спокій і елегантність. Стилісти рекомендують одягати однотонні сукні чи костюми, які варто підкреслити яскравими прикрасами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!