У Меджлісі відповіли Поклонській на її загрози російськими автозаками

Мустафа Джемілєв зазначив, що лякати татар Росії більше нічим

Депутат Верховної Ради України Мустафа Джемілєв заявив, що "кримських татар не залякаєш" російськими автозаками для учасників анонсированого на 2 травня акцію у вигляді маршу на Кримський півострів. Про це передає видання "Крим. Реалії".

Таким чином Джемілєв відповів екс-прокурора Криму Наталія Поклонської, яка гостро висміяла наміри кримських татар повернутися на свою рідну територію нехай і силовим методом.

"Безпека ніхто не може гарантувати, тому що ми маємо справу з бандитським державою. Автозаки для кримських татар – справа звична, тому нас цим не злякаєш", - підкреслив лідер кримсько-татарського руху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Меджлісу Рефат Чубаров заявив про спільний намір з західними партнерами прорватися на кримський півострів через пункт пропуску "Чонгар".

"Росія намагається всіма своїми можливостями видавити кримських татар з їх землі. Це реальна загроза існуванню кримських татар, можливо, вперше з часів депортації в 1944 році", - зазначив глава Меджлісу.