Головна Новини Суспільство права людини У Меджлісі відповіли Поклонській на її загрози російськими автозаками
commentss НОВИНИ Всі новини

У Меджлісі відповіли Поклонській на її загрози російськими автозаками

Мустафа Джемілєв зазначив, що лякати татар Росії більше нічим

23 січня 2020, 17:20 comments2940
Поділіться публікацією:
У Меджлісі відповіли Поклонській на її загрози російськими автозаками

Депутат Верховної Ради України Мустафа Джемілєв заявив, що "кримських татар не залякаєш" російськими автозаками для учасників анонсированого на 2 травня акцію у вигляді маршу на Кримський півострів. Про це передає видання "Крим. Реалії".

Таким чином Джемілєв відповів екс-прокурора Криму Наталія Поклонської, яка гостро висміяла наміри кримських татар повернутися на свою рідну територію нехай і силовим методом.

"Безпека ніхто не може гарантувати, тому що ми маємо справу з бандитським державою. Автозаки для кримських татар – справа звична, тому нас цим не злякаєш", — підкреслив лідер кримсько-татарського руху.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Меджлісу Рефат Чубаров заявив про спільний намір з західними партнерами прорватися на кримський півострів через пункт пропуску "Чонгар".

"Росія намагається всіма своїми можливостями видавити кримських татар з їх землі. Це реальна загроза існуванню кримських татар, можливо, вперше з часів депортації в 1944 році", — зазначив глава Меджлісу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!