Головна Новини Суспільство права людини Аліментів платитимуть більше: як зміняться суми
commentss НОВИНИ Всі новини

Аліментів платитимуть більше: як зміняться суми

У Мінсоцполітики розповіли, як змінюватимуться розміри аліментів цього року

9 лютого 2020, 20:13 comments5077
Поділіться публікацією:
Аліментів платитимуть більше: як зміняться суми

Стало відомо, як буде підвищуватися мінімальний рекомендований розмір аліментів на одну дитину цього року. Про зростання соціальних виплат у 2020 році йдеться на сторінці Міністерства соціальної політики у Facebook.

Так, на дитину віком до 6 років передбачено з 1 січня 1779 грн, з 1 липня — 1859 грн, а з 1 грудня — 1921 грн. Тоді як для дитини віком від 6 і до 18 років встановили суми у розмірі 2218 грн з січня, 2318 грн — з липня і 2395 грн – з грудня.

Нагадаємо, у Мінсоцполітики підрахували економію грошей у зв'язку з введенням електронних лікарняних. Послугу мають впровадити з 1 квітня. Сподіваються, що нововведення дозволить вирішити низку проблем. Приміром, в Україні було виявлено кілька "гучних" випадків, коли лікарняний видавали незаконно. Таке сталося на одному з підприємств, де 90% працівників офіційно перебували на лікарняному.

Раніше "Коментарі" розповіли, як канадець не захотів платити дружині аліменти і спалив мільйон доларів. Тоді як у Росії — чоловік змінив стать і паспорт, щоби не платити аліменти.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!