Головна Новини Суспільство права людини Україна буде перевіряти на коронавірус росіян, які в'їжджають
commentss НОВИНИ Всі новини

Україна буде перевіряти на коронавірус росіян, які в'їжджають

На кордоні з Росією будуть перевіряти всіх на коронавірус

28 лютого 2020, 08:47 comments2840
Поділіться публікацією:








Україна буде перевіряти на коронавірус росіян, які в'їжджають

Україна почне перевіряти температуру у осіб, в'їжджають з Росії. Про це заявив міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков.

Аваков зазначив, що влада взяла під контроль всі пункти пропуску з Євросоюзом. Прикордонники будуть проводити перевірки також у пунктах перетину лінії розмежування в Донбасі і на кордоні з Кримом.

"У нас є протокол дій для прикордонників. І завтра, там кілька пунктів залишилося ще по Російської Федерації, ми їх візьмемо під контроль. І у нас буде тотальний скринінг температури", — заявив міністр.



В той же час смертельно небезпечний коронавірус був діагностовано у п'яти українців, які перебувають за межами країни, заявив заступник міністра охорони здоров'я і головний санітарний лікар України Віктор Ляшко. "Це четверо в Японії — вони подорожували на круїзному лайнері Diamond Princess . І одна українка, вона знаходиться в Неаполі, також у неї діагностували коронавірус", — розповів він.

Як повідомляли "Коментарі" тиждень тому, незважаючи на безпрецедентні заходи безпеки, щоб уникнути коронавіруса в Україні та ізоляцію прибули з Китаю людей у санаторії під Полтавою, країну сколихнула хвиля протестів. Під Полтавою палили шини і атакували Нацгвардію, а президент Володимир Зеленський і топ-чиновники були шоковані поведінкою щодо земляків.

Нагадаємо, після того, як українку Анастасію Зінченко відмовилися евакуювати додому разом з собакою Мішель, і вона залишилася в Ухані, в Мережі прокотилася хвиля обурення. Настя розповіла про те, що їжі для неї та її улюбленця залишилося не так багато, і була обурена ситуацією, що склалася. Після публікацій у ЗМІ їй зателефонував президент України Володимир Зеленський. А незабаром їй і зовсім пообіцяли, що евакуюють на приватному літаку ФК "Шахтар".


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://comments.ua/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!