Головна Новини Суспільство права людини Вакарчук розповів, як живе в умовах карантину
commentss НОВИНИ Всі новини

Вакарчук розповів, як живе в умовах карантину

За словами музиканта і політика Святослава Вакарчука, основну турботу про його дезінфекцію виявляє його дружина

24 березня 2020, 17:54 comments2315
Поділіться публікацією:
Вакарчук розповів, як живе в умовах карантину

Музикант і екс-лідер парламентської партії "Голос" Святослав Вакарчук розповів, що в умовах національного карантину строго дотримує всі правила гігієни і дезінфекції, хоча звідки саме з'являються дефіцитні маски і спиртові розчини у нього вдома, толком не знає. У цьому політик зізнався в інтерв'ю виданню "Цензор".

"Це все заслуга моєї дружини. Вона цим всім займається. Відверто кажу, я навіть не знаю, звідки це все у нас береться", — зазначив Вакарчук.

Також він поділився, як саме дотримується заходи щодо запобігання коронавіруса COVID-19 на побутовому рівні.

"Я живу в багатоквартирному будинку. Я не маю власного великого будинку за містом, як деякі думають. Тому ми, як і більшість українців у великих містах, які живуть в багатоквартирних будинках, у нас є правила гігієни. У нас є свій антисептик перед входом в квартиру. Ми спеціально прибили його. Є одноразові рукавички. Є суперсалфетки, які дають можливість протирати, заходити і виходити", — розповів парламентарій.

Святослав Вакарчук також визнав, що закриття метро в Києві є, хоч і вкрай складним заходом для десятків тисяч мешканців та гостей столиці, але і невід'ємним  в умовах епідеміологічної кризи.

"Сподіваюся, що місцева влада в кожному місті і уряд зроблять свої висновки. Я думаю, що в Києві найскладніша ситуація: все-таки тут дуже багато людей і дуже багато людей їздять у метро. Я думаю, що в інших містах, навіть мільйонниках — вже простіше з цим", — резюмував співак.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про ризики для українського суспільства у зв'язку з масовим закриттям громадського транспорту на час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!