Головна Новини Суспільство права людини Куди телефонувати при коронавірусі: Кабмін оприлюднив екстрені номери по областях
commentss НОВИНИ Всі новини

Куди телефонувати при коронавірусі: Кабмін оприлюднив екстрені номери по областях

В уряді України представили повний список гарячих ліній, де по телефону дадуть відповідь про симптоми коронавірусу, карантин і лікарні

6 квітня 2020, 13:50 comments4510
Поділіться публікацією:
Куди телефонувати при коронавірусі: Кабмін оприлюднив екстрені номери по областях

Кабмін представив таблицю гарячих ліній, де дадуть відповідь на будь-які питання, пов'язані з коронавірусом. Щодня експерти безкоштовно дадуть відповідь про симптоми хвороби, заходи її запобігання, карантин або лікарні, куди можна звернутися при підозрі на Covid-19, залежно від області проживання. Багато номерів працюють цілодобово.

picture

Раніше "Коментарі" повідомляли, що сьогодні в Україні стартував перший день карантину за новими, більш жорсткими правилами. Відтепер категорично заборонено перебувати на вулиці в складі груп більше двох осіб (за винятком переміщення з дітьми), гуляти в парках, на спортивних і дитячих майданчиках.

Крім того, станом на 9:00 понеділка, в нашій країні лабораторно підтвердили ще 68 випадків COVID-19. Таким чином, інфіковані 1319 наших співгромадян. За інформацією міністерства, 38 осіб померли від ускладнень, які викликав коронавірус. Однак 28 осіб перемогли COVID-19: після повторних досліджень у їхній крові вірусу не виявили. Антирейтинг захворюваності очолюють Київ, Чернівецька область, а також Тернопільський та Івано-Франківський регіони.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!