Головна Новини Суспільство права людини "В Києві знизився віковий ценз заражень COVID-19 до 18 років", - Кличко
commentss НОВИНИ Всі новини

"В Києві знизився віковий ценз заражень COVID-19 до 18 років", - Кличко

За добу в Києві коронавірусом COVID-19 захворіли 79 осіб, серед них 57 чоловіків від 18 років

13 квітня 2020, 13:35 comments1518
Поділіться публікацією:
"В Києві знизився віковий ценз заражень COVID-19 до 18 років", - Кличко

За останню добу в Києві сталося 79 підтверджених випадків зараження пандемією COVID-19, причому все більше людей заражається не пенсійного віку, як фіксувалося раніше, але чимало серед інфікованих і молодих людей. Про це розповів у своій щоденній доповіді мер Києва Віталій Кличко.

Так, за словами столичного голови, серед хворих: 22 жінки у віці від 26 до 66 років та 57 чоловіків — від 18 до 74 років. При цьому госпіталізовані лише 7 пацієнтів, решта проходять лікування в умовах самоізоляції.

Кличко також зазначив про стрімке зараженні в Києво-Печерській лаврі, яка буде закрита на карантин під посиленим контролем правоохоронців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мер столиці Віталій Кличко закликав киян вчасно оплачувати послуги ЖКГ, так як комунальним підприємствам гостро необхідні кошти для коректного функціонування та постачання міста.

"У нас діяла знижка 10% для тих, хто виробляв оплату до 20 числа поточного місяця, але зараз вона актуальна для всіх, хто оплачує послуги до кінця місяця. Але пільговий період зовсім не означає, що платити не треба зовсім", — зазначив Кличко.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!